Stappenplan: hoe ruim ik mijn kamer op?

Voor kinderen die in beelden denken is het opruimen van hun kamer erg lastig. Ik denk zelf in beelden en heb drie kinderen. Als ik hun kamers ging opruimen of kamers van mezelf bleef ik dit moeilijk vinden. Dingen waar ik tegen aan liep;

  • waar moest ik beginnen? (ik begin dus maar helemaal niet)
  • als ik dan begonnen was en ik liep ergens heen om iets op te ruimen……. dan ging ik in die kamer (per ongeluk) verder.
  • ik was snel moe. (alle herinneringen en indrukken werden met te veel.)
  • ik kon niet meer stoppen (in eens zag ik overal rommel……. en dan moest alles tegelijkertijd opgeruimd zijn)

Nu heb ik dit niet meer. Mijn oplossing deel ik graag met jullie;

Reactie via de mail:

Hallo mevrouw,
Ik ben een meisje van 14 yr. Maar toch niet het door snee meisje ik naai al sinds mijn 5de dus ik knip in alles n nog wat maar kon mn kamer  nooit maar ook nooit goed op ruimen maar uw tips zijn heel handig dus bedankt daar  voor . 
Geachte groeten G .

 

 

 

32 Responses to Stappenplan: hoe ruim ik mijn kamer op?

Geef een reactie